Elämänopas Ihmiselle

 

Täytyy sanoa,
että olemme todella ylpeitä tästä kirjasta. Halusimme kirjoittaa oppaan, jossa on kaikki mitä onnelliseen elämään tarvitaan. Koska kyseessä on e-kirja, pidimme sisällön mahdollisimman ytimekkäänä, ilman erityisempää jaarittelua. 😎

"Kasasimme yhteen keinot, jotka vaikuttavat mielestämme kaikista eniten onnellisen, hyvinvoivan ja inspiroivan elämän luomiseen. Tämä on sinulle, jota kiinnostaa miten ihmisestä kasvaa itsevarmempi, terveempi ja iloisempi." 

Tavoitteemme tällä oppaalla on antaa lukijalle työkalut unelmiensa elämän luomiseen.

kaisambu

Osta opas itsellesi siirtymällä täNNe

 

Palautetta kirjan lukeneilta henkilöiltä:
"Teidän kirja on ihan super! Tuntuu, että se pitää lukea vaan uudestaan ja uudeestaan ja silti siitä löytää jotain uutta. Kiitos."

"Jotenkin tuo kirja on niin suuri esimerkki siitä, että ihan oikeasti vaan taivas on rajana kun vaan uskaltaa unelmoida tarpeeks isosti."

"Kiitos! Parasta oli kirjassa se, että tekstit sai ajattelemaan ja kuvittelemaan asioita. Ja sitä kautta tekemään uusia oivalluksia. Oli ihan hätkähdyttävää oivaltaa uudella tavalla. Kirja myös tuki ajatuksiani, siitä että elämästä on tehtävä omannäköistä ja oltava rohkea toteuttamaan unelmiaan. Jään odottamaan jatkoa. :)"

Osta opas itsellesi siirtymällä täNNe