Mikä Kaisambu?


Kaisa ja Samuel tapasivat toisensa keväällä 2017 ja Kaisambu sai alkunsa syksyllä samana vuonna. Intohimoisina oman tien kulkijoina oli luontevaa ja lähes väistämätöntä, että jotain uutta ja erilaista tulisi yhdessä luotua. Kaisambu on muodostunut itsestään ja saanut jatkuvasti yhä enemmän ja enemmän jalansijaa molempien elämässä. Kaisambun videot keräsivät muutamassa kuukaudessa kymmeniä tuhansia näyttökertoja ja trendaavien videoiden myötä valittiin poikkeuksellisen nopeasti Suomen suurimman mediatalon, A-lehtien, tubettajiin.

Kaisambun tarkoitus on tuottaa inspiroivaa sisältöä seuraajilleen niin viihteen kuin hyödyllisen tiedonkin muodossa.
Pyrimme rikkomaan rajoja ja tabuja. Suosikkipuheenaiheitamme ovat menestyminen, seksuaalisuus, tasapainoinen onnellisuus, parisuhde, hyvinvointi ja itsensä toteuttaminen. E-kirjat, youtube-videot, luennointi, verkkokurssit ja podcastit kuuluvat kaikki Kaisambu-brändin tuotantosisältöön.


Tilaa uutiskirjeEMME klikkaamalla tästä.

Saat ilmoituksen uusista Kaisambucast-jaksoista ja kaikista muista tärkeistä tapahtumista liittyen Kaisambuun.


ELÄMÄNOPAS IHMISELLE

Positiivisen vastaanoton saanut e-kirja on tiivis opas onnellisen, menestyksekkään ja terveen elämän luomiseen. 

Lue lisää →

KAISAMBUCAST

Kuuntele sunnuntaisin klo 12:00 julkaistavaa podcastia elämästä, rakkaudesta ja menestymisestä.

Klikkaa tästä →


Keitä ovat Kaisa ja Samuel? 
 

samuel-glassar-kaisambu

Samuel Glassar

on toiminut yrittäjänä yli viisi vuotta. 18-vuotiaana ammattikuvaajan urana alkanut polku johti useiden startup-yritysten perustamiseen markkinoinnin ja brändäämisen parissa. Yhtenä muun muassa kansainvälistäkin mainetta niittänyt Ukko Schnapps. Lisäksi Glassar on käyttänyt aikaansa omalla polullaan esimerkiksi tapahtumien järjestämiseen. Vuonna 2016 hän järjesti yhdessä Jean Spevillen kanssa pohjoismaiden suurimman Pokemon Go -jättitapahtuman Helsingin Kaisaniemessä. Glassar on lisäksi ollut mukana vetämässä Suomen suurinta nuorille kuvaajille suunnattua yhteisöä, NVK:ta (Nuoret Valokuvaajat), kirjoittanut blogia Suomen suosituimmalle hyvinvointisivulle (Hidasta Elämää), perustanut Suomen seuratuimman self-help -youtube-kanavan ja opiskellut itsenäisesti satoja yrittäjyyteen ja itsensä kehittämiseen liittyviä kirjoja. 

Tällä hetkellä Glassar toimii Helsingissä päätoimisesti tubettamiseen, sosiaalisen median kasvattamiseen sekä valokuvaamiseen keskittyen.

 
kaisaminni-kaisambu-kaisa-merelä

Kaisa Merelä

kirjoittaa The Good Morning -nimistä hyvinvointi-/lifestyleblogia ja on toiminut ammattibloggaajana jo viiden vuoden ajan. 17-vuotiaana alkanut harrastus muuttui hyvin nopeasti ammatiksi, kun Suomen suurin blogiportaali Indiedays kiinnitti The Good Morning -blogin sivuillensa. Blogi tuli tunnetuksi mm. sen terveellisistä resepteistä, joita löytyy blogista yli sata. Kaisan blogin kasvu oli räjähdysmäinen ja siitä tuli reilussa vuodessa Suomen suosituin hyvinvointiblogi. The Good Morning on palkittu valtakunnallisesti yhteensä viidesti eri kategorioissa.

Blogin nousukiidon jälkeen Kaisa on mm. kouluttautunut teatterialalle, laajentanut blogin aihepiirejä ja kirjoittanut suosittuja tekstejä rakkaudesta, seksuaalisuudesta ja parisuhteesta. Nykyään blogi löytyy A-lehtien omistamalta Lily-blogiportaalilta.

Tällä hetkellä Kaisa keskittyy päätoimisesti bloggaamiseen, sosiaaliseen mediaan sekä tubettamiseen Kaisambu-kanavalla. Tämän lisäksi hän treenaa tavoitteellisesti ja hautoo uusia kirjaideoita.